Manifest Analyse

Personvern

PERSONVERN- OG SALGSVILKÅR FOR FORENINGEN MANIFEST ANALYSE (994 298 992)

1. Generelt

Stiftelsen Foreningen Manifest Analyse (994 298 992) ivaretar ditt personvern. I denne personvernerklæringen informerer vi om hvordan vi håndterer personopplysningene dine i forbindelse med at du besøker våre nettsider eller registrerer en konto via noen av våre nettsider. Vi kan gjøre endringer i vår personvernerklæring for å gjenspeile endringer i vår virksomhet, på våre nettsteder eller tjenester, eller gjeldende lov. Den siste versjonen av personvernerklæringen finnes alltid her på nettstedet.

2. Behandling og Rettigheter

Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake eller be om innsikt i din persondata. Kun personer med nødvendige arbeidsoppgaver vil ha tilgang til detaljer for å kunne følge opp givere, håndtere avtaler og svare på henvendelser.

3. Hvem er ansvarlig for personopplysningen vi samler inn?

Manifest Media har ansvaret for å sikre at dine personopplysninger er behandlet i henhold til lover og regler. Vi iverksetter tekniske, juridiske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å verne personopplysningene dine mot å bli manipulert, gå tapt eller bli ødelagt eller at uvedkommende får tilgang til dem.


Nyhetsbrev:

Du kan registrere deg som nyhetsbrevmottaker på vår nettside. Det er kun din e-postadresse vi ber om og som lagres. Det er valgfritt å registrere navn.

Nyhetsbrevet sendes ca. Hver 14 dag. Ved påmelding må du bekrefte at du eier e-postadressen og ønsker motta nyhetsbrevet. Du kan alltid selv av-registrere deg og stoppe abonnementet.

Dersom du ønsker å stoppe abonnementet, kan du melde deg av i den siste mailen du mottok fra oss.

Nyhetsbrevlistene ligger lagret hos Mailchimp. Det er kun ansatte i Manifest som har tilgang til nyhetsbrevlisten og din e-postadresse deles ikke med andre.

Ved å abonnere på Manifest Analyses nyhetsbrev samtykker du til følgende:

Som abonnement på Manifest Analyses nyhetsbrev vil du motta e-post fra Manifest Analyse ca. hver 14 dag. Du vil motta ferske analyser, korte brifinger, invitasjoner til arrangementer eller nyheter om vårt arbeid.

Manifestvenn (fast giver):

Ønsker du å støtte Manifest som privatperson kan du bli Manifestvenn og gi et gavebeløp en gang i måneden, kvartalet eller året. Du kan når som helst stoppe giveravtalen ved å sende en e-post til tankesmie@manifest.no eller på annet vis ta kontakt med oss.

Som giver registreres du i systemet Solidus som leveres av den norske leverandøren Solidus AS . Det er kun Manifest som har tilgang til informasjon om hvem som er givere og informasjon om at du er giver deles ikke med andre.

Formålet med å lagre informasjonen:

Formålet med lagringer er å kunne opprette en giveravtale. For å kunne identifisere deg som giver og støttespiller ber om vi navn, e-postadresse og bostedsadresse samt ønsket gavebeløp du vil gi.

Det er frivillig å oppgi telefonnummer. Vi benytter kun telefon dersom vi har behov for å kontakte deg om din giveravtale, for eksempel dersom vi ser at det ikke kommer innbetaling eller oppdager at vi har feil adresse ved utsending av post.

Hva samtykker du til ved å bli Manifestvenn:

Ved å bli Manifestvenn samtykker du til at Manifest kan kontakte deg om ditt giverforhold:

  • Vi vil be om avtalt gavebeløp i samsvar med inngått giveravtale (månedlig, kvartalsvis, årlig)
  • Du velger hvordan du ønsker å motta betalingsoppfordring (e-postfaktura, e-faktura, avtalegiro)
  • Vi lagrer ditt navn og adresse for å ha oversikt over hvem som er våre givere og støttespillere
  • For at vi skal kunne sende deg en betalingsoppfordring lagrer vi din e-post
  • Vi benytter telefon, SMS og e-post for å komme i kontakt med deg dersom vi har spørsmål om ditt giverforhold.

Du kan reservere deg mot henvendelser fra oss dersom du ønsker det, men vil fortsatt kontakte deg dersom noe er feil med betaling eller vi får post i retur.

  • Du velger selv om du ønsker motta nyhetsbrev fra Manifest
  • Du velger selv om du å motta pamfletter i posten eller ikke (kun for giverforhold over 125,- i mnd.)

Abonnement hos Manifest:

Dersom din forening, lag, bedrift eller parti ønsker å støtte Manifest kan dere tegne et abonnement. Abonnenter mottar pamfletter i posten fra Manifest. Informasjon om abonnenter og hvem som er kontaktperson, samt faktura og utsendelse-adresse for abonnementet lagres i programmet eAccounting fra Visma AS. Abonnenter oppføres som «kunder» av Manifest og registreres med organisasjonsnummer.

Informasjon om hvem som er støttespillere (abonnenter) og hvor mye støtte som gis legges ut på www.manifesttankesmie.no.

Kontaktinformasjon og kontaktpersoner tilknyttet abonnement deles ikke med andre.

Formålet med informasjonen som samles inn:

Formålet med innsamling og lagring av informasjon er å vite hvem som er abonnementer, sende ut pamfletter og kreve inn betaling av abonnement.